+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    3,046

    Default mh51 ~ Problem with 'Publish' in V.2

    This is my finished project in SBM.V.2......... now to publish.....



    This is the screenshot when I decided to publish my image...............



    This is what is published...!!!***!!!



    CAN YOU SEE MY PROBLEM.......... WHAT'S HAPPENING HERE...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by mh51; 10-12-2009 at 05:16 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Joplin MO
    Posts
    730

    Default

    Took me a while to see the problem. I had written something entirelly different here and have now erased it.

    If you flipped the wrong or missing PNG item, there is a bug that they are working on to fix in V2. There are several threads on the subject if you search. You will have to flip the item in a different program for now.
    Last edited by KPierce; 10-12-2009 at 06:39 AM.
    My buddy is GrannyWin.
    My sister, my friend, Laurie016. My daughter, mortonmomof2.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    3,046

    Default

    Quote Originally Posted by KPierce View Post
    Took me a while to see the problem. I had written something entirelly different here and have now erased it.

    If you flipped the wrong or missing PNG item, there is a bug that they are working on to fix in V2. There are several threads on the subject if you search. You will have to flip the item in a different program for now.
    Oh thank you so much, this is the third layout/time this has happened.
    Will wait for the patch!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts