+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    3,040

    Default mh1 ~ Missing Template

    I've just installed a new template & kit.

    The template shows within my SBM templates folder but when I go to create a new scrabook it isn't showing within 'Select a Theme'.

    Can anyone help.... PLEASE!!!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wisconsin USA
    Posts
    6,453

    Default

    I have had that happen and I would close the program and then open it again. See if that helps.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,551

    Default

    Hello!

    When you say that you don't see it, do you see absolutely nothing related to the template in the Select a Theme page? Or do you see the template name, but no thumbnail image? If so, and you see the name with a blank space above, try clicking on the blank space to see if that opens the scrapbook.

    If the above isn't the case, try downloading it again and importing again to the templates folder.

    Was this a booster pack store order?

    Karin

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    3,040

    Default

    Quote Originally Posted by Marion View Post
    I have had that happen and I would close the program and then open it again. See if that helps.
    Thank you Marion BUT I've done that a few times & still nothing!!!

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    3,040

    Default

    Quote Originally Posted by Karin View Post
    Hello!

    When you say that you don't see it, do you see absolutely nothing related to the template in the Select a Theme page? Or do you see the template name, but no thumbnail image? If so, and you see the name with a blank space above, try clicking on the blank space to see if that opens the scrapbook.

    If the above isn't the case, try downloading it again and importing again to the templates folder.

    Was this a booster pack store order?

    Karin
    YES, new kit from the 'store' I've also tried to instal it twice.
    What next???

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bonnie Scotland
    Posts
    3,040

    Default

    Just tried it AGAIN and no sign WHATSOEVER in the 'select a theme'!!!!!!!!!!!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts