PDA

View Full Version : Hey! Where'd the gallery go?



O2BNGdHope
07-02-2008, 12:57 PM
I keep trying to get into the gallery but it sends me to the community. Anybody else having trouble? Oops, there it is! Sorry!

makeyesup
07-03-2008, 10:18 AM
Sure hope that they are working on it. Got there and could not look at anything to enter comments. Also tried to upload a .jpg layout just like before and I could an error notice saying that the format was not supported. Sent in a message questioning that just now.

sacannon
07-03-2008, 11:11 AM
I can see the gallery, but every time I try to open a layout, nothing will open. I get a blank square with an "x" in the left hand corner. I thought it was just me. I shut down my computer and came back in but get the same thing.

mh51
07-03-2008, 11:34 AM
I've also just tried to upload a layout & am being told

"Sorry, this image type () is not supported yet."

WHAT.... it's JPG...!!!***!!!.....................

O2BNGdHope
07-03-2008, 12:05 PM
I guess you gotta hold your mouth just right. LOL! I see that some people are able to get in and download but I get that same little box with the red x in it that Sue got. Let me try scrunchin' my mouth the other direction.........

MaggieMae
07-03-2008, 12:42 PM
I'm glad I'm not the only one! When I click on the Gallery I get a message saying that the site is not supported!! Yikes! :confused::confused::confused:

Vanessa
07-03-2008, 01:06 PM
I have just uploaded and deleted the file again without any problems. What does Desmond say, could your problems be in any way related to the site going down the other day?

O2BNGdHope
07-03-2008, 01:09 PM
Yep, just checked and I can get in again. but I was able to get on yesterday after a little while, too. Must be some hangup with the WWW.

p.s. I just noticed it was the same time yesterday. I couldn't get in and then at this same time, I could again. Hmmmmmm........another mystery I guess.

sacannon
07-03-2008, 01:57 PM
I can get in now too and Desmond loaded a Smiley in the gallery!!! LOL

sacannon
07-03-2008, 02:00 PM
Ah, he must have set it back to another time because my last layout doesn't have any posts in it and it had two posts last I looked at it.

Karin
07-03-2008, 02:11 PM
Hello!

Some upgrades made to the site earlier today may have made certain features of the gallery temporarily unavailable - however, everything should be "up and running" just fine now.

Karin :)

makeyesup
07-03-2008, 03:29 PM
Thanks great moderators, it appears everything is perfect once again.

lily6570
07-03-2008, 06:39 PM
My newest layouts.... that I uploaded last night.... are gone. They are not in the gallery or in my photos. It's like I never uploaded them.... Did anyone else have this problem?:confused:

scrappyaggie48
07-03-2008, 09:37 PM
My LO for the Groove July Challenge has disappeared and am not logged out, error comes up with an error occured while attempting to log you out!!!

help!!!!!